Hoe het begon

Sinds we in juni 2015 begonnen met onze webshop Hetnoteboompje.nl zijn wij continu bezig geweest met het uitbreiden van het assortiment van eigen ontworpen producten voor met name wooninrichting. Al deze producten maken we ook nog eens zelf. Inmiddels hebben we een zeer gevarieerd assortiment en sinds 2019 zijn er nog meer mogelijkheden bijgekomen voor nieuwe producten.

De lasersnijder

In 2019 besloten we een grote investering te doen door een eigen lasersnijder aan te schaffen! Na grondig onderzoek en het bepalen van de benodigde mogelijkheden van de machine, is de keuze uiteindelijk gevallen op de GCC Laserpro X252. Deze machine is voorzien van een CO2 laser van 80Watt en een werkoppervlak van 635 x 458 mm. Al snel werden de eerste producten gemaakt en verkocht.

Onze eigen producten

Aangezien niet alle nieuwe producten passen bij de stijl van Het Noteboompje, hebben we besloten om alle producten die op de lasersnijder geproduceerd worden op deze website verkopen.. De eerste producten staan inmiddels online in de vorm van een serie klokken. Het assortiment zal de komende periode uitgebreid worden.

Produceren voor derden

Naast de productie van onze eigen producten, willen we de lasersnijder ook gebruiken voor productie voor derden. Heb je zelf ideeën voor een product en zoek je productiemogelijkheid? Neem dan contact met ons op. Wij beschikken niet alleen over de machine, maar hebben ook nog de kennis in huis om te ondersteunen op het gebied van ontwerp en techniek.

Roel & Marinda