Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten* gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@laserkracht.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
* Indien een deel van de order teruggestuurd wordt, zal de hoogte van de terug te storten verzendkosten berekend worden op de volgende manier:
Terug te storten verzendkosten = verzendkosten van de gehele bestelling – de verzendkosten van de artikelen die WEL gehouden worden, indien dit als complete bestelling geplaatst zou zijn.

Voorbeeld 1:
Indien er een lamp en een telefoonhouder (beide pakketpost) besteld worden en de lamp gaat retour, dan is het te vergoeden verzendbedrag € 0,00. De verzendkosten waren bij alleen de bestelling van de telefoonhouder ook die van pakketpost geweest.

Voorbeeld 2:
Indien er een lamp en een aantal kaarten worden besteld en de lamp gaat retour, dan is het te vergoeden verzendbedrag: pakketpost – brievenbuspost. De verzendkosten waren bij alleen de bestelling van de kaarten slechts die van brievenbuspost geweest.